top of page
DSC02853_edited_edited.jpg

De fotografe voor startende en vrouwelijke ondernemers! 

Projecten

Samenwerken?

Branding

Ben jij een startende ondernemer en wil jij authentieke beelden om jezelf online zichtbaar te maken?

Events

Wil jij foto's die de sfeer van het event goed weergeven? Beelden die je even terugbrengen naar dat moment?

Business

Wil jij dé juiste beelden van een gaaf project, de sfeer op kantoor of interactie tussen mensen?

SVA_1992_edited.jpg

Judy Rotering

Leuk dat je een kijkje neemt! Ik ben Judy en vertel je graag meer over mezelf. Tijdens het herstel van mijn burn-out kocht ik een camera. Deze nam ik mee wanneer ik ging wandelen in de natuur. Het fotograferen hielp mij om meer in het moment te zijn, te verwonderen én bovenal te genieten van kleine dingen. Mijn creativiteit begon weer te stromen en dat gaf mij veel energie, energie die ik lang niet had gevoeld.

Sinds die tijd heb ik mezelf herontdekt. Vanuit deze authenticiteit leef en ontwikkel ik me nu elke dag. Authentiek leiderschap vind ik dan ook een belangrijk thema. Door middel van fotografie én een waardevol gesprek help ik ondernemers hun authenticiteit in beeld te brengen! 

Door mijn achtergrond in verschillende rollen binnen de zakelijke en commerciële recruitmentwereld weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om verbinding te maken met mensen. Luisteren, doorvragen, meedenken en altijd gaan voor het beste resultaat. Ik stel mensen op hun gemak, ben organisatorisch sterk en ga altijd vol enthousiasme en positieve energie te werk!

Benieuwd geworden hoe wij samen kunnen werken? 
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik kijk ernaar uit!

De wereld bekijk ik door mijn blauwe ogen.

VERWONDERING

Hoe bijzonder

ik verwonder

me steeds weer

keer op keer

zie ik iets nieuws

dat er al was

door te zien

zie ik het pas.

Ervaringen

Judy weet het ongemak van een fotoshoot direct te normaliseren middels humor en het tonen van haar eigen kwetsbaarheid. Ze is enthousiast, energievol, tikkeltje chaotisch én professioneel. 

Opvallend voor mij was haar fijne voorbereiding.

Femme

Founder ByFemme

 Je speelde goed in op mijn moodboard en de vragen die je voorafgaand aan de shoot stelde. Ik voelde mij op mijn gemak. Tijdens de uitgebreide en professionele shoot was er ruimte voor van alles; een grapje, een serieus gesprek en een kopje thee. Aanrader!

Monique

Founder Uniqueinjekracht

Shoot met Judy was top. Ik vroeg om een ander perspectief. Nou dat kreeg ik. Ondersteboven, vanaf mijn rug, van onder af, via een spiegel.… en de beelden zijn te gek. Echte aanrader voor iedereen die graag zichtbaarder wil zijn🤩!

Femke

Founder Visualizeur

Contact

Utrecht

06-12895429

  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor je bericht! Ik neem z.s.m. contact met je op.

bottom of page